Kezdőlap Uncategorized Már csak holtan látta viszont a szüleit az iskolából hazaérő tiszaföldvári kamasz

Már csak holtan látta viszont a szüleit az iskolából hazaérő tiszaföldvári kamasz

0

Meggyilkolta feleségét, majd magával is végzett egy tiszaföldvári férfi. A szülők holttestét kamasz fiuk találta meg, aki sokkot kapott, zokogva segítséget a szomszédoktól – írta a Bors.

Az addig tisztes, családszerető férfiként ismert F. Gábor csütörtök délután először feleségét, Katalint gyilkolta meg, majd magával is végzett. A házaspárt iskolából hazaérkező gyerekük, a 16 éves Gábor találta meg – írta a lap. 

A kamasz az sikolából hazaérve nem találta otthon a szüleit. Kiment a házból és a garázs felé indult. A bejárat előtt viszont a mozdulatlan édesanyjára bukkant. Az asszony az oldalán feküdt, hasa alatt vértócsa volt, valaki egy kék törölközőt borított rá. Gábor valósággal sokkot kapott, és az utcára rohant segítségért. Itt futott bele a szemközti házak egyik lakójába. “Éppen indultam volna, de leszólított, kérlelt, hogy ne menjek el, mert baj van. Nagyon zavart volt, látszott, hogy sokkot kapott – mesélte a Borsnak a férfi.  “Mondtam, hogy menjünk át, a fiú útközben végig azt hajtogatta, hogy nem tudja, mi történt. Mikor odaértünk, már messziről láttam, hogy Kati nem él.”

A fiú ezután a garázsba ment, ahol megtalálta édesapját, aki a szerelőakna felett akasztotta fel magát.

“Akkor kezdett igazán sírni, zokogni – folytatta a szomszéd. –  Megpróbáltam megnyugtatni. Ekkor a telefonja is megszólalt, a korábban értesített segélyhívó csörgette vissza. Mikor kikísértem a ház elé, pont egy rendőrautó is bekanyarodott, aki még nem ezért érkezett, de rögtön látta, hogy baj van. Ő értesítette a rendőröket – tette hozzá a férfi. A helyszínelők azonnal kiérkeztek, értesítették a családtagokat is. Ők rögtön magukhoz vették Gábort, aki azóta, úgy tudjuk, hogy keresztanyjánál, az anyukája testvérénél van.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Exit mobile version